FASCINATION ABOUT مزاج بلغمی

Fascination About مزاج بلغمی

Fascination About مزاج بلغمی

Blog Article

منظور از خلط، ماده مرطوب و روانی است که غذا ابتدا به آن تبدیل می‌شود.

این غذا‌ها عبارتند از: آبگوشت با گوشت گوسفندی، انواع خورشت با فلفل، غذا‌هایی که به صورت کبابی تهیه می‌شوند، انواع آش و سوپ به ویژه آش و سوپی که به همراه ادویه‌های گرم و خشک طعم دار شده باشند، ماست و اسفناج و خورشت آلو اسفناج

اخلاط اربعه از نظر گرمی، سردی، خشکی و رطوبت با هم متفاوت هستند. به طوری که صفرا گرم و خشک، دم گرم و تر، بلغم سرد و تر و سودا سرد و خشک است.

. دمنوش بابونه دارای خاصیتی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند، به همین دلیل پیشنهاد می‌شود تا هنگام بیماری و سرماخوردگی خوردن این دمنوش را فراموش نکنید. 

سلام من خانم پنجاه ساله هستم همیشه حلت تهوح دارم ترشو سردرد هم دارم تا زایی دارم ورم پشت پا دارم درد در ناحیه زانو کمر دارم پریودیم مرتب است ولی دچار عفونت رحم می شوم بلغمی هم هستملطفلا راهنمایی کند

همچنین خوابیدن، پس از مصرف غذا، سبب تجمع بلغم در بدن می‌شود؛ علاوه‌بر این بهتر است وعده ناهار برای افراد با مزاج بلغمی، سبک باشد و به هیچ وجه پس از مصرف ناهار نخوابند.

چشم: ریزش اشک، کاهش بینایی، آب مروارید و افتادگی پلک‌ در اثر افزایش بلغم در چشم‌ها رخ می‌دهد.

از طرفی دیگر زنجبیل بر روی کاهش قند، اضافه وزن و چربی هم تأثیرات مثبتی دارد.

اصلاح مزاج با پاکسازی همراه است و ممکن است اوایل اصلاح مزاج برون ریزی داشته باشید و حتی گمان کنید مشکلات شما بدتر شدند!

پاسخ به  کریم صفری سلام شمارتونو بگذارید راهنماییتون میکنم

 سویق گندم، خرما، کشمش، انبه، آناناس، شیره خرما و انگور، گوشت و تخم کبک، جعفری و شوید همگی برای شما مفید هستند.

به این ترتیب دمنوش شما آماده است می‌توانید آن را به تنهایی یا به همراه عسل میل کنید. 

از دیدگاه طب سنتی، بدن انسان از عناصر اربعه (آب، خاک، هوا و آتش) ساخته شده است و با اخلاط اربعه (صفرا، دم، بلغم و سودا) کنترل می‌شود. وقتی غذا در بدن هضم و جذب می‌شود، اخلاط اربعه را تولید می‌کند که باعث رشد اندام‌ها و بازسازی اعضای آسیب دیده می‌شوند و امکان حرکت کردن را برای انسان get more info فراهم می‌کنند.

اگر میزان و نسبت اخلاط اربعه در حالت تعادل باشد، فرد دارای مزاج معتدل است. اما اگر مقدار هر کدام از آن‌ها در مقایسه با مزاج معتدل افزایش یابد، مزاج فرد تغییر می‌کند. برای مثال اگر میزان بلغم موجود در بدن‌تان نسبت به مقدار این خلط در بدن فردی که مزاج معتدل دارد بیشتر باشد، شما دارای مزاج بلغمی خواهید بود.

Report this page